Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli kulübün 9 Haziran'da yapılacak başkanlık seçimi öncesi açıklamalarda bulundu. Kulüpten hiçbir alacağının olmadığını belirten Ali Koç, 6 yıllık başkanlık döneminde finansal anlamda iyi bir duruma geldiklerini ve bundan sonraki hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Bu sezon şampiyonluklarının engellendiğini dile getiren Ali Koç, yeniden başkan seçilmesi halinde şampiyonluğu getirecek kadroyu kuracağını açıkladı.

Haberi Görüntüle
Haberi Görüntüle

Ali Koç'un açıklamaları şu şekilde:

"Bugün "Altı yıl boşa geçmiş" diyenler üzerine altı yılda olanları sizlerle paylaşacağım. Niye karar değiştirip aday olduğumu paylaşacağım."

"Fenerbahçe başkanlığım süresince destekleriyle yanımda olan, her koşulda destekleyen taraftar ve üyelerimize, 2 dönem boyunca görev yaptığım yönetim kurulu arkadaşlarıma, dünyanın dört bir yanında bizi temsil edenlere, çalışanlarımıza, sporcularımıza, gerçek medya mensuplarına, tüm süreç boyunca Fenerbahçe menfaatleri doğrultusunda davrandıkları için Sadettin Saran ve ekibine şükranlarımı sunuyorum."

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ