Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

Henüz tanışmamışlardı.

Ahmet Kural; Çok çılgın, çok komik ve çok yetenekli bulduğu Ecem Erkek ile birlikte rol almayı istiyor, yapımcılara bu arzusunu dile getiriyordu.

Ecem Erkek; Ahmet Kural'ı çok komik, çok esnek, çok zeki ve çok akıllı buluyordu.

Sosyal medya hesapları üzerinden birbirlerine olan hayranlıklarını dile getirip “İnşallah bir gün beraber filmde oynarız” diyorlardı.

Erol Avcı: Ecem Erkek'e ne diyorsun?

Ahmet Kural: Ağabey, ne olursa olsun al gel.

'Müjdemi İsterim'...

Ömer Faruk Yardımcı’nın yönettiği ve Olcay Onur Kaya ile birlikte senaryosunu yazdığı komedi - aksiyon türündeki ‘Müjdemi İsterim’, beyazperdeye suçu üzerlerine atılan cinayeti çözmek için mecburen işbirliği yapmak zorunda kalan ve kendilerini hiç beklemedikleri bir maceranın ortasında bulan 'Bulut' ile 'Müjde’nin eğlenceli hikâyesini yansıtacak.

Read more!

Ahmet Kural'ın 12, Ecem Erkek'in ilk sinema filmi çalışması olan, Erol Avcı'nın yapmcısı olduğu 'Müjdemi İsterim', gösterime 18 Kasım'da girecek. Kural ile Erkek, Habertürk'e verdikleri röportajda birlikte çalışma isteklerinin zeminindeki nedenlerinden, çekimler esnasında geçirdikleri badirelere kadar birçok konuda açıklamada bulundu.

Read more!

1955 model klasik bir otomobilin içerisindeyiz. Neden bunun içindeyiz?

Ahmet Kural: Elimizde bu var ağabey. Hatırlarsan bundan 4 sene önce ‘Ailecek Şaşkınız’ın Bursa’daki setine geldiğinde seninle çok lüks bir otomobille poz vermiştik. Marka vermiyorum.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ