Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji 7 Aralık Hangi Burç? 7 Aralık Burcu Yükseleni, Yorumu ve Özellikleri Nedir?

        Güneşi yay burcunda doğan insanlar, iyimserlik ve özgürlük arzusu gibi özellikleri belirleyebilirler. Rotasız gezgin olma eğilimine yakındır ve genellikle tüm dünyayı gezip görmek ister. Neşeli ve pozitif olmak Yay burcunun ayırt edici özelliğidir. Özgür ruhlu olmaları, keşfetmeyi ve sınırları zorlamayı severler. Optimist ve pozitiftir. Yay burcunun en belirgin özelliklerinden biri, iyimserlikleridir.

        7 Aralık Burcu Yükseleni, Yorumu ve Özellikleri Nedir?

        Yay, bağımsız ve maceracı olmakla öne çıkan bir burçtur. Bununla birlikte, zayıf noktası umursamazlık ve dürtüsellik eğilimidir. Yay burçları, zekidir ve aynı zamanda partilemek onları heyecanlandırır. Bu insanlarla birlikte olmak her zaman eğlencelidir. Entelektüel zihinleri her zaman bilgi peşindedir. Aynı zamanda hayal gücü fazlalığı vardır. 7 Aralık burcu yükseleni, yorumu ve özellikleri nedir? Bu burçta doğanlar zekaya değer verir ve onu her şeyin üstünde görür. Zodyak'ın dokuzuncu burcu olan yay, keşif ve bilgeliğin sembolü olan Jüpiter tarafından yönetildiği için sosyallik onlar için her şeydir.

        REKLAM

        7 Aralık Yükseleni Nedir?

        Yükselen burç, kişinin doğum saati ve doğum yerine göre hesaplanır. Bu bilgi olmadan yükselen burç yorumu yapılamaz. 7 Aralık yükseleni nedir? Sorusuna genel tabir ile şu şekilde cevap verilebilir:

        • 00:00 – 02:00 arası yükselen Başak olur
        • 02:30 – 04:40 arası yükselen Terazi olur
        • 05:00 – 07:25 arası yükselen Akrep olur
        • 10:30-12:00: arası yükselen Oğlak Burcu
        • 12:30-13:00 arası yükselen Kova Burcu
        • 13:30-14:00 arası yükselen Balık Burcu
        • 14:30-15:00 arası yükselen Koç Burcu
        • 15:30-16:00 arası yükselen Boğa Burcu
        • 16:30-18:00 arası yükselen İkizler Burcu
        • 18:30-20:00 arası yükselen Yengeç burcu
        • 20:30-23:00 arası yükselen Aslan Burcu

        7 Aralık Burcu Yorumu

        REKLAM

        Bu ay, fiziksel değişimlere odaklanabilirsiniz. Ortaklık veya evlilik yapınızla ilgili kararlar alabilirsiniz, ancak aile ve ev konularında kararsızlık yaşayabilirsiniz. Bazı hayal kırıklıklarıyla karşılaşabilirsiniz. Yurt dışı seyahatler, eğitim veya hukuk gibi konularda şans sizinle olacak. Bu dönemde bol bol seyahat etme fırsatınız olabilir ve eğer yalnızsanız, seyahat, eğitim veya hukuk alanlarında aşkı bulma şansınız olabilir.

        7 Aralık Burcu Özellikleri

        Yay burcu kadını da erkeği de meraklı olmaları ile bilinir. Onları felsefeden bilime hayatın her alanıyla ilgili konuşabilir. Neşeli karakterleri başkalarının enerjisini de etkiler. Her zaman flört etmeye açıktır ve ilk görüşte aşka eğilimli olan yay burçları, hayatlarına denge ve istikrar koyacağını bilen bir ortağa ihtiyaç duyar. 7 Aralık burcu özellikleri nedir dendiğinde akla ilk gelen kısıtlanmaya ve engellenmeye gelemeyen bir yapıda olduklarıdır. Hayatta pozitif şeylere odaklanır ve genellikle bir idealisttir. Olumlu bir enerji yayabilir ve çevresindeki insanları motive edebilir.

        Bu burca sahip kişilerin eli çok açıktır. Yay burcunun hayatındaki pozitif enerji alanı hareket etme, iyi planlama ve yatırım yapmaktır. Ruhunun yayılmasında rol oynayan ve aynı zamanda onu hayallerinin peşinden koşma konusunda iyi yapan özgürlük arzusudur. Yay burcuna sahip kişiler, çeşitli ilgi alanlarına sahip olabilirler ve büyük bir bilgi sevgisi vardır. Her zaman keşfedecek bir yer ve bir şey bulabilirler.

        REKLAM
        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa