Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji 5 Aralık Hangi Burç? 5 Aralık Burcu Yükseleni, Yorumu ve Özellikleri Nedir?

        Yay burcu, 22 Kasım ile 22 Aralık tarihleri arasında doğan kişileri temsil eder. Yay burcu insanları, maceraya ve yeni deneyimlere olan tutkulu ilgileriyle tanınırlar. Özgür ruhlu olmaları, keşfetmeyi ve sınırları zorlamayı severler. Optimist ve pozitiftir. Yay burcunun en belirgin özelliklerinden biri, iyimserlikleridir.

        5 Aralık Burcu Yükseleni, Yorumu ve Özellikleri Nedir?

        Zodyak’ta dokuzuncu burcun yükselen olması, doğum anında Yay burcunun yükseldiği anlamına gelir. Genel olarak burcun tipik özelliği; pozitifliği, sosyalleşme yeteneği ve cömertlik yeteneğidir. Bunlar yay burcunun özellikleri arasında öne çıkar. Bu etkiye sahip olan kişi, iyimserlik ve canlılık gibi özellikleri kazanır. 5 Aralık Burcu Yükseleni, Yorumu ve Özellikleri Nedir? Bu burcun doğasında doğan kişilerin büyük mizah anlayışı vardır. Genellikle partinin can damarıdırlar. Öğrenme, seyahat etme ve araştırma aşkı onu gerçekten tanımlayan kelimelerdir. Yay burcunun sembolü, daha yüksek bir amaç için arzularını ve macera sevgisini yansıtan okçudur.

        REKLAM

        5 Aralık Yükseleni Nedir?

        Yükselen burç, kişinin doğum saati ve doğum yerine göre hesaplanır. Bu bilgi olmadan yükselen burç yorumu yapılamaz. 5 Aralık yükseleni nedir? Sorusuna genel tabir ile şu şekilde cevap verilebilir:

        • 00:00 – 02:00 arası yükselen Başak olur
        • 02:30 – 04:40 arası yükselen Terazi olur
        • 05:00 – 07:25 arası yükselen Akrep olur
        • 10:30-12:00: arası yükselen Oğlak Burcu
        • 12:30-13:00 arası yükselen Kova Burcu
        • 13:30-14:00 arası yükselen Balık Burcu
        • 14:30-15:00 arası yükselen Koç Burcu
        • 15:30-16:00 arası yükselen Boğa Burcu
        • 16:30-18:00 arası yükselen İkizler Burcu
        • 18:30-20:00 arası yükselen Yengeç burcu
        • 20:30-23:00 arası yükselen Aslan Burcu

        5 Aralık Burcu Erkeği

        REKLAM

        Her zaman flört etmeye ve ilk görüşte aşka eğilimli olan yay burçları, hayatlarına denge ve istikrar koyacağını bilen bir ortağa ihtiyaç duyar. 5 Aralık Burcu Erkeği özgür kalmayı sever. Hayatına fazla müdahale edildiğini görmesi onu bunaltır. Her zaman serbest kalmalıdır, zihninde özgürüm düşüncesi olduğu sürece hem kendini mutlu eder hem de ilişkilerini mutlu eder. Yay burcu erkeği özellikleri arasında dikkat çeken özellik doğuştan şeytan tüyüne sahip olmalarıdır. Sadece tepkilerini görmek için bile partnerlerini iğneleyici şakalarla kızdırmayı severler. Yay burcu erkeği mükemmel arkadaştır, tutkulu âşıktırlar ama burcun çift yüzü bazen ortaya çıkmakta zorlanan derin korkuları da ortaya çıkarır. Kısıtlanmaya ve engellenmeye gelemeyen yay bu tepkilerle karşılaştığında kaçma eğiliminde olur. Aynı zamanda çapkınlıklarını gizleme konusunda bazen profesyonel olabilirler.

        5 Aralık Burcu Kadını

        Yay kadınları maceracıdır ve yeni ufuklar keşfetmeyi severler. İyimser, hevesli ve insanlarda en iyiyi görme eğilimindedirler. Bağımsızlıklarını ve özgürlüklerini severler ama aynı zamanda ilişkilerine ve arkadaşlıklarına da derinden değer verirler. Meraklı ve entelektüel yapıları, yeni şeyler öğrenmekten ve tartışmalara katılmaktan zevk almalarını sağlar. Ayrıca harika bir mizah anlayışları vardır, dürüsttürler ve akıllarından geçenleri söylerler. Ancak, bazen düşüncesiz veya duyarsız görünebilirler. Yay kadınları harika gezginler, kaşifler ve bilgi ve hakikat arayanlardır. Yay burcu kadını özellikleri içinde en belirgin olanı sosyal olmaları ve iletişim onlar için olmazsa olmazdır. Yay kadınını etkilemek için ya da onu şaşırtabilmek için kurnaz olunmalıdır.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa