Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Moda 2018'in en popüler renkleri neler? İlkbahar-yaz koleksiyonlarında öne çıkan renkler!

        Global anlamda çok zor bir kışı geride bırakmanın telaşındayken modacılar da bu ruh haliyle 2018ilkbahar-yaz koleksiyonunu olabildiğince renkli ve eğlenceli tasarladı.

        Kişisel Gelişim Danışmanı ve Renk Uzmanı Hilal İnan'a göre yeni sezonda modacıların mesajı açık ve net: "Şu an her şey sıkıcı, kasvetli olabilir ama biz renklerle ve farklı dokularla kendimizi mutlu edebiliriz."

        PARLAK RENKLER SEZONA DAMGASINI VURUYOR

        2018 ilkbahar-yaz sezonunda rengin insan enerjisini farklılaştıran gücü ön plana çıkıyor. 1970'ler ve 1980'lerin arasında bir ruh hali ile parlak renkler sezona damga vuruyor.

        BAŞTAN AŞAĞI KIRMIZI

        2018 sezonunun öne çıkan rengi, lüksün, kalitenin, ihtişamın rengi olarak da kabul edilen mor! Öte yandan bu sezon güçlü kırmızıya teslim oluyoruz. Baştan aşağı kırmızılara bürünerek iddialı bir görünüme sahip olabiliriz. Ancak kırmızının farklı tonlarda olmaması önemli. Kırmızının cherry domates tonu, chili oil (kahverengi tabanlı kırmızı), spiced apple tonu bu sezon ön planda.

        SEZONUN EN GÖZ ALICI RENGİ: LİME PUNCH

        İlkbahar ve yazın en iddialı renklerinden biri, neon sarısını içeren ve yeşil yansıması olan lime punch rengi.Göz alıcı lime punch hemen fark edilmeyi sağlıyor. Eğer sarılar, kırmızılar, morlar sizler için fazla iddialıysa sakinleştirici bir renk olan nil yeşili de oldukça popüler.

        MAVİNİN GÜÇLÜ TONU!

        Yeni sezonda sıkça rastlayacağımız renklerden biri de iddialı ve şık kombinler yapabileceğimiz kobalt mavi. Kobalt mavi ile yapacağımızstillere farklı yorumlar katmak da elimizde. Kontrast renkte bir ayakkabı ile yaratıcılığımızı ortaya koyabiliriz.

        HERKESE YAKIŞACAK RENK!

        Haki ya da asker yeşili, bazı ekollerde alt ton ayırmaksızın herkesin kullanabileceği bir renk olarak değerlendirilir. Bu yaz haki rengi farklı yorumlamak için farklı tonlarla; örneğin oranjla ya da lime punch ile kombinleyebiliriz.

        REKLAM

        UYGUN RENGİ SEÇMEK OLDUKÇA ÖNEMLİ

        Sezonun trend renklerini yakından takip etsek de renklerin hangi tonunun bize uygun olduğunu bulmamız gerekiyor.Buna rengi kendine göre yorumlamak diyebiliriz. Sıcak alt tona sahip birinin soğuk bir rengi kullanabilmesi tamamen yorumlama, farklı bir bakış açısı ile mümkün olabilir. Renginizin sadece tarzınızı değil hayatınızı da etkileyeceğini unutmayınız.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa