Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

2008 yılında Galatasaray 17’nci kez Türkiye Süper Lig şampiyonluğunu kazanmıştı. Galatasaray taraftarları yaza keyifli girmişti. O yaz kamu alanlarında ve kapalı alanlarda tütün içme yasağı da yürürlüğe girmişti. Ayrıca siyasi gündem de çok yoğundu. Ancak tüm bunlara rağmen, İstanbul Beyoğlu’nda işlenen bir cinayet günlerce gündemde kalmıştı.

14 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞU KAYBOLDU

Temmuz sıcağında Beyoğlu Sütlüce Badem Sokak'ta oturan ve çöp dökmeye çıkan Kılıç ailesinin 14 yaşındaki küçük kızları bir daha eve gelmemişti. Küçük kız mahalleli ve polis tarafından her yerde aranıyordu. TV kanallarının ana haber merkezleri ve televizyon programları da küçük kızın bulunması için adeta seferber olmuştu.

ÇATI KATINDA CESEDİ BULUNDU

26 Temmuz günü gelen bir bilgi Cinayet Büro Amirliği ekiplerini harekete geçirdi. Gelen bilgiye göre, kayıp küçük kız apartmanın çatı katında öldürülmüş bir şekilde bulunmuştu. Konu vahşice işlenen bir cinayetti ve bunun için de Cinayet Masası’nın devreye girmesi gerekiyordu. O gün sorumlu ekip Cinayet Masası’nın tecrübeli ekip şefi Erdoğan Yangaz’dı. Yangaz ekibiyle hızla olay yerine gitti.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ