Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yozgat'ın Sorgun ilçesinde Kaymakam İhsan Emre Aydın, köylerde devam eden içme suyu temini ve yol yapım çalışmalarını denetledi.

        Aydın, çalışmalarla ilgili AA muhabirine, Mehmetbeyli köyünde yaşanan su sıkıntısına çare bulmak için başlatılan çalışmalarda bekledikleri sonucun alınmadığını belirtti.

        Aydın, "İlçe Özel İdare kanalıyla burada su arama çalışması başlattık. Şu an için su bulunamadı ancak arama çalışmalarını sürdüreceğiz." dedi.

        Köylerde devam eden yol yapım çalışmalarına da değinen Aydın, “Karaveli, Çavuşköy ve Gedikhasanlı köyleri arasındaki 8 kilometrelik yolun 2. kat asfalt çalışması tamamlandı. Külhüyük, Garipler köyü arasındaki 3 kilometrelik 1. kat asfalt ve Külhüyük, Büyükeynelli köyleri arasındaki 5 kilometrelik yolda da 2. kat asfalt çalışması tamamlandı." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa