Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Youtube yenileniyor! Kullanıcılar hazır olsun, bir sürü güncelleme geliyor - Teknoloji Haberleri
        • 1

          Youtube, yaptığı açıklamada birçok yeni özellik sunacağını bildirdi. İlk YouTube videosunun 2005'te yüklenmesinin ardından 17 yaşına giren Youtube için şirket birtakım yeniliklerin yapılmasına karar verdi.

        • 2

          ARKA PLAN RENGİ VİDEOYA GÖRE DEĞİŞECEK

          Haftalarca süren testlerden sonra YouTube, uygulamanın arka plan renginin izlediğiniz videodaki renklere uyum sağlaması için "dinamik renk örneklemesi" kullanan yeni bir ortam modu sunuyor.

          Videoyu izlerken, video renklerine uygun bir arka plan videoyu çevreliyor. Böylece, zıt renkler kullanıcının dikkatini dağıtmıyor. Bu özellik, karanlık bir tema kullanan herkes için webde ve mobil cihazlarda kullanıma sunuluyor.

          Kullanıcıların odak seviyesini artırmak için karanlık temada kullanılan koyu renk paleti, odak seviyesini iyileştirmek adına daha da koyulaştırılacak.

        • 3

          ÇALMA LİSTESİNDEKİ VİDEOLAR BİR BÜTÜN OLUŞTURACAK

          Video oynatma listelerindeki videolar aynı renk paletine bürünecek ve oynatma listesi hakkında daha fazla ayrıntı gösterecek.

        • 4

          VİDEOLAR HASSAS BİR ŞEKİLDE YAKINLAŞTIRILACAK

          Youtube yeni özellikleriyle beraber, videoları fotoğraf gibi yakınlaştırmaya olanak tanıyacak.

          Aynı zamanda, kullanıcılar videoyu ileri veya geri sarmaya çalıştığında video kare kare kullanıcının önüne gelecek. Böylece, istenilen sahnenin bulunması çok daha kolay olacak.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa