Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Yngwie Malmsteen'den depremzedeler için yardım çağrısı - Magazin haberleri
        • 1

          İsveçli müzisyen Yngwie Malmsteen, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından sosyal medya hesaplarından Türkiye ve Suriye halkına başsağlığı dileyen ilk ünlüler arasında yer aldı.

          Depremzedelere yönelik uluslararası yardım çağrılarına kayıtsız kalmayan Malmsteen, sonraki günlerde de Türk Kızılayı, AHBAP Derneği, İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı gibi kuruluşların bağış kampanyalarını sosyal medya sayfalarına taşıdı.

        • 2

          TÜRK BAŞKONSOLOSLUĞU'NU ZİYARET ETTİ

          Müzisyenin Türk eşi April (Ebru) Malmsteen da Twitter hesabından deprem sonrasında Türkiye'de gerçekleştirilen arama ve kurtarma faaliyetlerine dair görüntüler paylaştı.

          Türkiye'nin New York Başkonsolosluğu'nda depremzedeler için düzenlenen yardım toplama çalışmalarına katılan April Malmsteen, ziyaretine dair görüntüleri de paylaşarak, ABD'deki takipçilerine yardımda bulunma çağrısı yaptı.

        • 3

          Müzik kariyerine 1984'te başlayan ve 20 stüdyo albümüne imza atan Yngwie Malmsteen, 'Times Dergisi'nin 2009'da yayımladığı 'Tüm Zamanların En İyi 11 Elektrogitaristi' listesinde 9'uncu sırada yer aldı.

          Türk halkına sevgisini her fırsatta ifade eden ünlü gitarist, 2001 ve 2003'te İstanbul ile Ankara'da konserler vermişti.

          Fotoğraflar: AA, AP, Reuters

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa