Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKSARAY'DAKİ BELEDİYE BAŞKANLARI TBMM'YE GİTTİ

        YASİN CAN

        AKSARAY (İHA) - 1 Kasım'da yapılan seçimlerle AK Parti'den 3 milletvekili çıkaran Aksaray'da il, ilçe ve belde belediye başkanları Milletvekilleri İlknur İnceöz, Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti'yi ziyaret etmek üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) gitti.

        Sabah Somuncu Baba Külliyesi ve Kültür Merkezi'nde bir araya gelen il, ilçe ve belde belediye başkanları, yapılan çalışmaları da değerlendirdi. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Topakkaya Belde Belediye Başkanı Yılmaz Akbulut, Yeşilova Belde Belediye Başkanı Adnan Bayraktar, Yenikent Belde Belediye Başkanı Mehmet Akdere, Eskil İlçe Belediye Başkanı Niyazi Alçay, Eşmekaya Belde Belediye Başkanı Tayfur Başkan, Sağlık Köyü Belde Belediye Başkanı Mustafa Kepil, Helvadere Belde Belediye Başkanı Hüseyin Akyol, Güzelyurt İlçe Belediye Başkanı Ünal Demircioğlu, Gülağaç İlçe Belediye Başkanı Faruk Teymen, Gülpınar Belde Belediye Başkanı Mustafa Baymışlıoğlu, Demirci Belde Belediye Başkanı Hüseyin Uz, Ağaçören İlçe Belediye Başkanı Tuncay Atak ve Sultanhanı Belde Belediye Başkanı Fahri Solak yapılan bilgilendirme toplantının ardından Ankara'ya hareket etti.

        (YC-AH-Y)

        02.12.2015 12:25:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aksaray İlçeleri
        Tüm Aksaray Haberleri
         Aksaray

        Aksaray

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa