Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Erkek Bank Asya 1’inci Lig’den Spor Toto 2’nci Lig’e düşen Sakaryaspor’da top koşturan 20 yaşındaki Hakan Çalışkan

        Bank Asya 1’inci Lig’den Spor Toto 2’nci Lig’e düşen Sakaryaspor’da top koşturan 20 yaşındaki Hakan Çalışkan, sezonun sona ermesiyle pazarcılık yapmaya başladı. Pazarcılığın baba mesleği olduğunu söyleyen Hakan, "Onurumla ekmek parası kazanıyorum. Ben hem futbolculuğumu, hem pazarcılığımı yaparım" dedi.

        Yaşadığı maddi sıkıntılar yüzünden zor bir sezonun ardından küme düşmekten kurtulamayan Sakaryaspor’un genç futbolcu Hakan Çalışkan, futboldan kazanamadığı parayı baba mesleği pazarcılıktan çıkarıyor. Türk futboluna sayısız yıldızlar kazandıran Sakaryaspor’da oynamaktan gurur duyduğunu söyleyen Hakan’ı pazarda, önündeki önlüğüyle tezgah arkasında görenler önce şaşırıyor, ardından da onu takdir ediyor.

        Sakaryaspor’dan profesyonel futbolcu olarak eline fazla para geçmediğini söyleyen Hakan, pazarda meyve ve sebzeleri poşete doldurup tartarken, "Yaptığım işten utanmıyorum. Neden utanayım ki? Bu bizim baba mesleğimiz. Onurumla ekmek parası kazanıyorum. Babamla çalışmayacağım da kiminle çalışacağım? Ben hem futbolculuğumu, hem pazarcılığımı yaparım" diye konuştu.

        DHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa