Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van'ın Tuşba ilçesinde özel gereksinimli çocuk ve gençlere yönelik spor kursları açıldı.

        Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce Tuşba Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonunda düzenlenen kurslarda yüzme, dart, voleybol ve basketbol gibi alanlarda eğitim verilecek.

        Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Esen, yaptığı açıklamada, kentte özel gereksinimli bireylere yönelik ilk kez geniş kapsamlı kurs açıldığını söyledi.

        Çocukların antrenörler tarafından branşlara yönlendirildiğini belirten Esen, "Çocuklarımızın boy ve kilolarını ölçtük. Antrenörlerimiz çocuklarımızı test ederek en yetenekli oldukları branşa yönlendirecek. Çocuklarımızın sosyal etkinliklere katılma şansları pek olmuyor. Biz de gençlerimize ve ailelerimize yardımcı olmak amacıyla bu projeyi başlattık. Kurslarımız yaz boyunca devam edecek." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa