Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi'ndeki atölyede kadınlarla birlikte halı dokudu, güllaç yaptı.

        Uşak’a gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, beraberinde AK Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar’la birlikte Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi'nde bulunan atölyeleri gezdi, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kursiyer kadınların çalışmalarını inceleyen Bakan Özdemir Göktaş, halı dokuma atölyesinde halı dokurken, ramazan tatlılarının yapıldığı atölyede ise kadınlarla birlikte güllaç yaptı. Bakan Göktaş, daha sonra Uşak Belediyesi'nin Vefa Yaşam Merkezi'ni ziyaret ederek, yaşlılarla yakından ilgilendi.

        Vefa Yaşam Merkezinde konuşma yapan Bakan Göktaş, “Bakanlık olarak büyüklerimizin daha rahat ve konforlu bir hayat sürdürmesi için elimizden gelen desteği sağlamaya çalışıyoruz. Evde bakım yardımlarımız, kendi sosyal hizmet modellerimizi daha iyileştirmeye yönelik projelerimiz, çalışmalarımız var." dedi.

        Bakan Göktaş, buradaki programının ardından Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen Gençlik Buluşması programına katıldı. Bakan Özdemir, programın ardından belediyenin düzenlediği iftar programına katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Uşak İlçeleri
        Tüm Uşak Haberleri
         Uşak

        Uşak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa