Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler Uçak biletinizi gizli moddayken alın! Öğrenince yok artık diyeceksiniz - Merak Edilenler Haberleri
        • 1

          Uçak veya otobüs bileti alırken, yaptığınız bazı hatalar, bu zamana dek size fazla para ödetmiş olabilir. Çok küçük birkaç tüyo sayesinde çok uygun fiyatlara bilet bulabilirsiniz. İşte, hayat kurtaran 6 tüyo...

        • 2

          HAFTA İÇİ BİLETLERİ DAHA UYGUN

          Hafta sonu, herkesin müsait olduğu bir zaman dilimi. Bu yüzden, bilet alacağınız zamanlarda paradan tasarruf etmek istiyorsanız, hafta içi biletlerine odaklanın.

        • 3

          BİLETLERİ SON DAKİKAYA BIRAKMAYIN

          Seyahat edeceğiniz tarih yaklaştıkça, bilet fiyatları da bir o kadar artacaktır bu yüzden seyahatten en az üç ay önce bilet alın. Bu zamanlar, bileti en uyguna alacağınız tek zaman olabilir.

        • 4

          BİLET ALIRKEN GİZLİ MOD KULLANIN

          Bu durum özellikle, uçak biletlerinde geçerli. Satış siteleri, tarayıcınızın bilgilerini toplar ve bilet fiyatlarına baktığını anlar. Böylece, her siteye girdiğinizde daha da artan fiyatlarla karşılaşırsınız. Bunu yaşamamak için tarayıcınızın okunmasını engelleyin ve bileti gizli moddayken alın.

        • 5

          FARKLI SEYAHAT PROFİLLERİNİ TAKİP EDİN

          Sosyal medyada birçok gezgin veya seyahat sayfaları; ucuza bilet fırsatlarını paylaşıyor. Bazen uçuş firmaları saatlik kampanyalar düzenliyor. Gerçek anlamda çok cüzi ücretlerle başka bir ülkeye seyahat edebilirsiniz.

        • 6

          FİYATLARI KARŞILAŞTIRIN

          Tek bir havayolu şirketine odaklanmayın. Aynı noktaya giden onlarca havayolu şirketi var. Karşılaştırma yapmadan bilet almayın.

        • 7

          MOBİL UYGULAMALAR İNDİRİN

          Uçuş firmalarının mobil uygulamalarını aktif kullanın. Bu sayede son dakika fırsatlarından ve kampanyalardan yararlanabilirsiniz.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa