Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor TFF Başkanı ve dört büyük kulüp başkanı Valilik'te görüşecek - Trabzonspor Haberleri

        Ve başkanlar bir araya geliyor...TFF Başkanı Nihat Özdemir, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yarın saat 16.00'da İstanbul Valiliği'nde görüşecek.

        Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz yaptığı açıklamada, TFF Başkanı ve dört büyük kulübünün başkanın Valilik'te görüşeceğini açıkladı. Cengiz şu ifadeleri kullandı:

        "Sayın Valimiz telefon etti, TFF Başkanı ve diğer dört büyük kulübün başkanları ile bir araya geleceğiz. Valimiz telefon açtı, ben hemen 'evet' dedim. Bu görüşme valilikte olacak, benim TV'ye çıkma gibi bir isteğim yok."

        TSYD "AÇIK OTURUM" YAPILACAK DEMİŞTİ

        Öte yandan Türkiye Spor Yazarları Derneği, Mustafa Cengiz'in açıklamasındanbirkaç saat önce başkanlarınönümüzdeki hafta TSYD binasında bir araya gelerek canlı yayına katılacaklarını duyurmuştu. Ancak kulüplerden budavete olumlu bir yanıt gelmedi.

        TSYD'den yapılan açıklama şöyle:

        "TSYD Levent Tesisleri’nde 26 Şubat 2020 Çarşamba günü saat 11.00’de Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor Başkanlarının katılacağı bir açık oturum düzenlenecektir. Tarafsız bir ortamda ve moderatörlüğünü Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı Oğuz TONGSİR’in yapacağı bu açık oturum bütün ulusal televizyonlar tarafından canlı olarak yayınlanacaktır."

        REKLAM

        MUSTAFA CENGİZ:VALİLİK ÇAĞIRDI

        Yaşanan bu gelişmenin ardından Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den flaş bir açıklama geldi. Cengiz, "Bu daveti ben yolda öğrendim, bu nasıl oluyor. İki TV kanalından davet aldım! Madem böyle bir teklif var, er meydanından kaçılmaz. TSYD açıklıyor ama biz, o saatte müsait miyiz, diğer başkanlar müsait mi? Bana intikal eden bir şey yok. Sayın Valimiz telefon etti, TFF Başkanı ve diğer dört büyük kulübün başkanları ile bir araya geleceğiz. Valimiz telefon açtı, ben hemen 'evet' dedim. Bu görüşme valilikte olacak, benim TV'ye çıkma gibi bir isteğim yok" dedi.

        TRABZONSPOR'DAN AÇIKLAMA: BİLGİLENDİRME YAPILMADI

        "Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin internet sitesinde dört kulüp başkanının canlı yayında bir araya geleceğine dair bir açıklama yayınlanmıştır. Bahse konu organizasyonla ilgili tarafımıza herhangi bir bilgilendirme yapılmamıştır. Futbolun sorunlarının tartışılacağı adresin Kulüpler Birliği olduğunu belirtirken, diğer kulüplerimizin dışarıda bırakılacağı herhangi bir organizasyonun içerisinde yer almayacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız."

        FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA: ŞIK DEĞİL

        "Bugün, Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin internet sitesinde, dört kulüp başkanının 26 Şubat 2020, saat 11.00’de bir araya geleceğine ve kanalların da bunu canlı yayınlayacağına dair bir açıklama yapılmıştır.TSYD’den yapılan açıklama ile ilgili davet, tarafımıza açıklamanın yapılmasını müteakiben ulaşmıştır.Kulübümüzle açık oturumun tarihi ile ilgili herhangi bir istişare yapılmadan böyle bir girişimde bulunulmasını ve iletişiminin yapılmasını hiç şık karşılamadığımızı ve yadırgadığımızı kamuoyuna belirtiriz.

        Buna mukabil Türk futbolunun sorunlarını konuşmak üzere herkesin takvimine uyacak şekilde herhangi bir platformda kulüp başkanları ile birlikte yer almaya hazır olduğumuzu da bir kez daha ifade ediyoruz."

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa