Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel AK Parti Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Görüşme 1 saat 35 dakika sürdü. CHP lideri Özel saat 17.40'ta AK Parti Genel Merkezi'nden ayrıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özel'in buluşmasının ardından AK Parti ve CHP kaynakları görüşmenin olumlu havada geçtiğini belirtti. Aynı kaynaklar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni anayasa düzenlemesi için CHP Lideri Özel'den destek talebinde bulunduğunun altını çizdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uygun zamanda iadeiziyarette bulunacağı kaydedildi. Kaynaklar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP Genel Başkanı Özel’e 15 Temmuz gecesi gösterdiği direniş için teşekkür ettiği, Özel'in ise, “Tiyatro olduğunu hiç düşünmedim” dediği ifade edildi.

CHP Genel Başkanı Özel, 28 Şubat davasında hüküm giyen mahkumlara ilişkin talebini ilettiği Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ise değerlendirilelim dediği öğrenildi. Özel'in Gezi davası yargılamasında 18 yıl hapis cezası alan Avukat Şerafettin Can Atalay ve Osman Kavala konusunu ilettiği öğrenildi. Özel’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mülakatların kaldırılması yönünde talepte bulunduğu ifade edildi. Özel'in ayrıca emekli maaşlarında düzenleme yapılması başta olmak üzere Deprem Bakanlığı kurulması gerektiğini anlattı.

Erdoğan ayrıca seçim başarısından dolayı CHP Genel Başkanı Özel’i tebrik ederek, "Sizin başkanlığınızda ivmelenen bir süreç var" dediği belirtildi.

İşte görüşmeyle ilgili ayrıntılar...

Read more!

Tarihi görüşmede Özel'i, partiye gelişinde AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş karşıladı. Kabulde, CHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi Namık Tan ile Elitaş da yer aldı.

Görüşmede yeni anayasa, ekonomi, çalışma hayatı ile Gazze'de yaşananların ele alınması bekleniyordu.

Read more!

31 Mart yerel seçimlerin ardından yapılan ilk yüz yüze görüşme, AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşti.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ