Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem TAHA DUYMAZ SON DAKİKA GELİŞMESİ | Son durumu CZN Burak açıkladı! Taha Duymaz kimdir, enkaz altından çıkarıldı mı? Fenomen Taha Duymaz öldü mü, hayatta mı ve kaç yaşında?
        • 1

          Çektiği yemek videoları ile adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Taha Duymaz, Hatay depreminde ailesiyle birlikte göçük altında kaldı. Üzücü haberi ablası Semiha Duymaz açıkladı. Hatay'da akrabalarının evinde enkaz altında kalan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ı bulmak için seferberlik ilan edildi. Fenomen Dilan Polat an be an kurtarma çalışmaları paylaşırken CZN Burak son duruma ilişkin açıklama yaptı. CZN Burak, Taha Duymaz'ın bulunduğu bölgeye vinç geldiğini açıkladı. Genç fenomenin sevenleri "Taha Duymaz enkaz altından çıktı mı, öldü mü, bulundu mu, yaşıyor mu?" sorularına yanıt aradı. İşte, Taha Duymaz hakkında son dakika gelişmeleri...

        • 2

          SOSYAL MEDYA FENOMENİ TAHA DUYMAZ ENKAZ ALTINDA KALDI

          Çektiği yemek videoları ile ünlenen Taha Duymaz’ın ablası Semiha Duymaz'ın yaptığı açıklamada “Kardeşim Melek, Taha, Umut, halam ve eniştem enkaz altında. Lütfen yardımcı olun kimse bakmıyor olduğu bölgeye. Hatay Antakya, Betonsan Bedisabuncu Okul karşısı" diyerek, Taha enkaz altında" ifadelerini kullandı.

        • 3

          "KARDEŞLERİM ÇOK GÜÇLÜ, SAĞ SALİM ÇIKACAKLAR"

          Duymaz, "Lütfen bu durumda haber almadan paylaşım yapmayın. Ben inanıyorum kardeşlerim çok güçlü, sağ salim çıkacaklar" dedi.

        • 4

          TAHA DUYMAZ'IN ABLASINDAN YENİ AÇIKLAMA

          "Şu an @cznburak abimiz Allah razı olsun, kardeşlerimle sokak sokak gezip vinç arıyorlar. Enkaz bölgesine ve kimseye ulaşamıyorlar. Ekiplerin söyledikleri, oradan emir almamız gerek. Böyle bir şey olabilir mi? Bu durumda emir nedir, ses olduğuna rağmen kaç gün ne olur dayanın bol bol dua, sizin dualarınız güç versin"

        • 5

          CZN BURAK YARDIM İSTEDİ!

          Sosyal medya fenomeni CZN Burak, Taha Duymaz ve ailesinin enkaz altında kaldığı yere giderek enkazın önünden çektiği video ile arama kurtarma ekiplerinden yardım istedi.

        • 6

          VİNÇ DEPREM BÖLGESİNDE!

          CZN Burak, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile Taha Duymaz'ın evinin bulunduğu bölgeye vinç geldiğini duyurdu.

        • 7

          "8 KATLI BİNANIN GİRİŞ KATINDA"

          CZN Burak sosyal medya hesabından son yaptığı paylaşım ile son durumu açıkladı. Taha Duymaz'ın 8 katlı bir binanın giriş katında kardeşleri Melek ve Umut ile birlikte depreme yakalandığını açıkladı.

        • 8

          DURMAZ'IN YÜREK SIZLATAN SÖZLERİ "AZ YAŞAYACAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM"

          Çektiği yemek videoları ile ünlenen Taha Duymaz, Kahramanmaraş'ta meydana gelen büyük depremler sonrası Hatay'da enkaz altında kaldı. Duymaz'ı bulmak için arama kurtarma çalışmaları sürerken, geçtiğimiz yıllarda çektiği videosu yürekleri sızlattı.

          Takipçilerinden gelen soruları cevaplayan Duymaz, "Gelecekteki planların nedir?" sorusuna verdiği cevapla yürekleri burktu. Duymaz'ın videoda, "Ben geleceği görmüyorum bilmiyorum yarına da kadar kalır mıyım bilmiyorum. Ben bu kafadayım az yaşayacağımı düşünüyorum bu kafadayım geleceğe dair planlar kurmak istemiyorum. Hayal kursaydım aileme bakmaya devam ederdim" dediği görülüyor.

        • 9

          ABLASI ÖLÜM İDDİALARINI YALANLADI!

          Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın ablası Semiha Duymaz sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

          Sosyal medyada yayılan "hayatını kaybetti" haberlerine de yanıt veren Duymaz; "Lütfen bu durumda haber almadan saçma sapan paylaşımlar yapmayın ben inanıyorum, benim kardeşlerim çok güçlü sağ salim çıkacaklar inşallah bol dua sabırla." ifadelerini kullandı.

        • 10

          TAHA DUYMAZ KİMDİR?

          Taha Duymaz, Hatay’ın Hatay'ın Yayladağ ilçesinde bulunan Güveççi Köyü'nde ailesiyle birlikte yaşıyor.

          Yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle 4. sınıfta okulu bırakmak zorunda kalan Taha Duymaz, arabaya binemiyor ve zamanının çoğunu bu sebeple köyde geçiriyor.

          Yaptığı yemek videolarıyla tanınan Taha Duymaz’ın yemek videolarını kız kardeşi ile birlikte hazırlıyor.

          Taha Duymaz’ın 12 kardeşi bulunurken yaptığı açıklamada mutfak işlerine ilgi duyduğunu ve elindeki az imkanlarla küçük mutfağında yemek yaptığını söyledi.

          Taha Duymaz hayalini ise “ Yemek yapmayı çok seviyorum. Kendimi en iyi şekilde geliştirerek çocukluk hayalim olan iyi bir aşçı olmak istiyorum." sözleriyle ifade etmişti.

        Haberi Hazırlayan: Elif Büşra Cebeci
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa