Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Caner Erkin transfer açıklaması, Caner Erkin Fenerbahçe sözleşme - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe’de sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Caner Erkin konusunda, önemli gelişmeler yaşanıyor. NTV Spor'a konuşan Caner'in menajeri Batur Altıparmak, görüşmelerle ilgili tüm detayları anlattı.

        Fenerbahçe'nin sözleşme uzatmak için henüz bir talepte bulunmadığını ifade eden Batur Altıparmak, "Caner’in sözleşmesinin uzatılması ile ilgili Fenerbahçe Kulübü bir talepte bulunmadı. 'İlerleyen günlerde bir görüşme yaparız' dediler. Caner için yurt dışında çalışmalar yapıyorum, bizler profesyonel insanlarız ve yolumuza bakarız” diye konuştu.

        Gelen teklifleri değerlendirdiklerini de sözlerine ekleyen Altıparmak, "Caner’in transferi için Fenerbahçe kulübü ile görüşmeden kesinlikle bir adım atmayacağız. Şu anda Caner, tamamen Fenerbahçe'nin şampiyonluğuna konsantre olmuş durumda. Bu nedenle kendisi henüz bir görüşme yapmadı" dedi.

        BİR AÇIKLAMA DAHA

        Öte yandan menajer Altıparmak, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Caner ile ilgili Avrupa'da takım bakıyorum diye bir söylemim olmamıştır" açıklamasını yaptı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa