Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Turuncu-lacivertli takımın yeni sezon hazırlıkları kapsamında Slovenya'nın Kranjska Gora kasabasında kamp yaptığı otelde açıklamada bulunan Caicara, futbola başladığı dönemlerde yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.

Profesyonelliğe geçtiği dönemde statta, tribünün altındaki küçük bir odada, zor şartlarda yaşamak zorunda kaldığını belirten Caicara, şunları söyledi:

"Bunları anlatırken bile zorlanıyorum. Kendimi ağlamamak için zor tutuyorum. Zor günlerdi. Sao Vicente'de futbola başladım, yokluklar içinde Santo Andre'ye gittim. Bugün sahip olduğum şeyler o zaman yoktu. Tribünün altında yaşamam gerekiyordu. Uzunca bir süre statta, tribünün altında küçük bir odada yaşadım. Bazı idmanlardan sonra akşam yiyecek hiçbir şey kalmıyordu ve aç uyuyordum. Bunları size söylerken bile kelimeler ağzımdan çok çıkıyor. Bugün kazandıklarımı yaşadığım o zor günlere borçluyum."

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ