Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Galatasaray Kulübü eski Başkan Yardımcısı Yönetici Turgay Kıran, "2 tane çaycı, 3 tane kapıcı çıkarmakla UEFA kriterlerine uyma şansımız yoktu. Göz göre göre, bile bile bu cezayı aldık. Galatasaray için çok yara verici" dedi.

UEFA'dan 1 yıl Avrupa kupalarından men cezası alan Galatasaray'da, eski yönetici Turgay Kıran İHA muhabirine özel açıklamalarda bulundu. UEFA tarafından verilen 1 yıllık cezayı değerlendiren Kıran, yıllardan beri finansal fair-play kurallarına uyulmadığını dile getirdi.

Her gelen yönetimin bu durumları gözardı ettiğini vurgulayan Turgay Kıran, "Dursun Özbek bu konularda hiçbir şey olmayacağını seçim öncesi belirtmişti. Seçim sonrası hiçbir projenin gündeme geçmediğini biliyoruz. Yoksa 2 tane çaycı, 3 tane kapıcı çıkarmakla bu kriterlere uyma şansımız yoktu. Göz göre göre, bile bile bu cezayı aldık. Galatasaray için çok yara verici. Hak etmediğimiz bir durumdu bu. Çok güçlü bir camiamız var ama demek ki doğru yönetilmiyoruz. Ben çok hüzünlüyüm. Yapılması gerekenleri zamanında yapsaydık ki, bunlar çok önemli şeyler değildi. Dursun başkan bile 7-8 ayda birçok şeyi başardığını söylüyor. Demek ki biz bunları 2 sene evvelden başlatsaydık bu halde olmazdık" diye konuştu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ