Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Teknik direktör Elvir Baliç gözetiminde Çamlık sahasında çalışmalarını sürdüren kırmızı-mavili ekipte sakatlıkları bulunan Kerim Zengin ve Gökhan'ın yer almadığı idman ısınma ve taktik ağırlıklı çalışmaların ardından çift kale maç ile sona erdi.

İdman öncesi gazetecilerine açıklamalarda bulunan teknik direktör Elvir Baliç, son haftaların flaş ekibi olan ve 5'te 5 yapan Alanyaspor'a konuk olacaklarını ve bu maçtan galibiyetle çıkmak istediklerini söyledi.

"HER MAÇIN AYRI BİR ZORULUĞU VAR"

Her maç ayrı bir zorluğu olduğunu kaydeden Baliç, "Zaten bu böyle bir lig, yani herkes herkesi yenebiliyor. Tabi bizim de Gaziantep Büyükşehir Belediye maçındaki galibiyetten sonra moralimiz de yerinde. İyi çalışıyoruz bu hafta. Şimdi Alanya maçına çıkacağız ve gerçekten son 5 maçta kazanan çok formda ve ciddi bir çıkış yaptılar. Ama biz tabi ki o maça da kazanmak için gideceğiz. Bizim de iyi bir takımımız var. Özellikle dediğim gibi geçen haftaki alınan galibiyetle, bu moral ile Alanya'ya gideceğiz. Tabi ki 3 puan için gideceğiz. Elimizden ne geliyor ise yapacağız. Şuanda oyuncularımız bir iki kişi dışında biraz ufak tefek bir sakatlık var. Onun dışında hepsi iyi durumda. Bu maça yüzde yüz konsantreli çıkmak istiyoruz. Karşımızda güçlü bir ekip var ama biz dediğim gibi kazanmak için her şeyi yapacağız" dedi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ