Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika: Yankesici kameralara el sallamıştı! Tutuklandı
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Son dakika haberler... İstanbul'da özellikle turistlerin çantalarını çalan hırsızlık şebekesine yönelik kapsamlı bir soruşturma başlatıldı. Polis, güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek şüphelinin önce eşkalini ardından kimliğini tespit etti.

        LOKANTAYA GİRİP TURİST ARADILAR

        DHA'da yer alan habere göre görüntülerde suç ortağı ile birlikte dolaşan Beril G.K.'nın (18) yemek yerken kol çantalarını oturdukları sandalyeye asan turistleri kendilerine kurban olarak seçtikleri tespit edildi. Kameralara yansıyan görüntülerde bir lokantaya giren şüphelilerin keşif yaparak turist aradıkları, bulamayınca ayrıldıkları görüldü.

        REKLAM

        11 SUÇ KAYDI ORTAYA ÇIKTI

        Polis yaptığı operasyonda Beril G.K.'yı Bakırköy'de gözaltına aldı. Şüphelinin işlemleri hırsızlık büro amirliğinde yapıldı. Şüphelinin daha önceden 11 suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

        3 HIRSIZLIĞIN FAİLİ OLDUĞU SAPTANDI

        Şüphelinin Fatih, Beyoğlu ve Sarıyer'de 3 turistin çantasının çalınma olayının faili olduğu belirlendi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.

        EL SALLAYARAK ADLİYEYE GİRDİ, TUTUKLANDI

        Rahat tavırlarıyla dikkat çeken Beril G.K. el sallayarak gittiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polis suç ortağını yakalamak için operasyonları sürdürüyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa