Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

İşte Ahmet Nur Çebi'nin Divan kurulundaki açıklamalarından satır başları:

"Stadyum sponsorluğuyla ilgili gelecek hafta her türlü detayın bittiği ve imzalandığı bir süreç yaşayacağımızı müjdelemek istiyorum. Markamıza yakışan, değeri diğerlerinden yukarıda olan bir sponsorluk sözleşmesiyle çok kısa sürede huzurlarınıza geleceğim."

"Weghorst'un sözleşmesinin bitmesine 4 ay kala, 2.8 milyon euro kazandık. Belki de bunun yıllarca tekrarı olmayabilir. Amir'i aldık ara transferde, Onur'u aldık. Bunların hepsini alt alta koyarsak, zaten biz ara transferde yaz transferlerinin yarısını çözmüştük."

"Son 24 maçta 20 galibiyet var. Bunun içinde 10 kişiyle Fenerbahçe deplasmanında alınmış bir galibiyet var. Galatasaray, geçen sene kupayı kucakladı ama onları bile sahamızda yendik. Bunun yanında gidenlerin yerine koyduklarımıza bakın. Biz bu sene şampiyon olacağız. Yeter ki birlik ve beraberlik içinde, sporcularımızı üzecek davranışlarda bulunmayalım."

TALİSCA VE RAMOS KONUSU

"Talisca için kulübüyle görüştük, kulübü satmak istemedi. Ramos konusu, çok değerli bir kardeşimin Beşiktaş'a kazandırıp, onun başarılı olacağını düşündüğü bir süreçti. Kulübün imkanlarını zorlayarak ona destek olmaya çalıştım ancak teklifimizin çerçevesinde bile dolaşmayan bir oyuncuydu. İstifa eden yöneticimle bir sorunum yok. O, bu transferi çok istedi ama ben Ramos transferini Beşiktaş'a çok büyük zarar verebileceğini düşünerek yapamadım."

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ