Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Son dakika: AK Partili Burhan Kuzu: Kırgın değilim

        AK Parti MKYK üyesi ve İstanbul MilletvekiliBurhanKuzu, milletvekili adayı gösterilmediği halde aday tanıtım törenine katıldığı için yapılan eleştirilere cevap vererek, “Ben bu partinin kurucu üyesiyim, MKYK üyesiyim. Bu toplantıya katılmamdan daha doğal ne olabilir” dedi.

        AK Parti, 24 Haziran seçimleri milletvekili adaylarını Ankara Spor Salonunda düzenlenen görkemli bir tören ile tanıttı. 24 Haziran seçimlerinde yeniden aday gösterilmediği halde aday tanıtım törenine katıldığı için eleştirilenBurhanKuzu, bunlara cevap verdi.BurhanKuzu, “Aday gösterilmediğim için hiçbir kırgınlığım, küskünlüğüm yok. Ben bir dava ve misyon adamıyım. Partime ve ülkeme hizmete aynen devam edeceğim. Durmak yok yola devam” dedi.

        Anayasa hukukçusu olan Prof. Dr.BurhanKuzu, 2001 yılında AK Parti kurucu üyesi olarak aktif siyasete başladı. Partinin ilk Demokrasi Hakem Kurulu Başkanlığını yürütenKuzu, 22, 23, 24, 26 dönemde İstanbul milletvekili seçildi ve bu dönemlerde Anayasa Komisyonu Başkanlığı yaptı. Ayrıca Cumhurbaşkanı Fahri Başdanışmanlığı görevini de yürütenKuzu, halen AK Parti MKYK üyesi olarak görev yapıyor.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa