Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon 'Siyah Kalp'ten merakla beklenen ikinci tanıtım yayınlandı

        SHOW TV’nin, ilgi gören dizisi ‘Siyah Kalp’in merakla beklenen yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı.

        İşte ‘Siyah Kalp’ten Yeni Tanıtım;

        Yayınlanan tanıtımda Nuh birini öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanıyorken Melek’e Nihayet’in güvenilir olmadığını söylemeye çalışıyor. Sumru, Nuh’un tutuklanmasına sebep olan kişinin annesi olmasından şüpheleniyor ve Sumru’nun şimdi çocukları için ne yapacağı merak konusu oluyor. Sevilay, Nuh’u ziyarete gidiyor ve ikili arasında duygu dolu anlar yaşanıyor. Onlara destek olan Cihan ise Melek’e bir adım daha atıyorken, Nuh’un kurtulup kurtulamayacağı yeni bölüme olan merakı artırıyor.

        REKLAM

        ‘SİYAH KALP’İN 4. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

        Harika’nın, Sevilay’ın eski sevgilileriyle olan görüntülerini ortaya dökmesi kına gecesine damga vururken, Şansalanlar’da da ortalık fena karıştı. Harika, her ne kadar yaptığının üstünü kapatmaya çalışsa da Samet, Harika’ya ceza verdi. Nihayet, duydukları karşısında büyük bir şok yaşarken Sumru’nun ikizlerden kurtulması için hemen harekete geçti. Kına gecesinde yaşananlardan sonra Nuh beklemeye karar verirken Sumru da Nuh ve Melek’e Samet’in hastalığını söyleyerek zaman istedi.

        REKLAM

        Samet’i üzmemek için çabalayan Sumru, bir yandan da konakta işleri yoluna koymaya çalıştı. Daha fazla dayanamayan Sevilay, Nuh’un yardımıyla konağı terk ederek Ankara’daki arkadaşının yanına gitti. Sevilay’ın gidişiyle evlilik planları altüst olan Hikmet ve Samet hemen yeni bir oyun kurdular. Hikmet’in kalp krizi geçirdiği yalanıyla tüm aile ve Sevilay’ı kandırmayı başardılar. Sevilay bu haberle hemen Kapadokya’ya döndü. Sevilay ve Nuh bir türlü birbirlerinden uzak duramazken, Cihan’ın da Melek’e karşı duyguları giderek yoğunlaşmaya başladı. Melek, Cihan’ın evlenecek olmasından dolayı ona karşı duygularına engel olmaya çalıştı. Ailelerinin baskısına daha fazla direnemeyen Sevilay ve Cihan, kendi aralarında yaptıkları anlaşmayla nikahtan 6 ay sonra boşanmak üzere evlenmeyi kabul ettiler. Bu kararın ardından Melek’i görmeye giden Cihan, onu beklemesini isteyince Melek büyük bir şaşkınlık yaşadı. İkizlerin varlığından rahatsız olan Nihayet, onlardan kurtulmak için bir plan yaptı. İkizlerle buluşan Nihayet, büyük bir şefkatle Nuh ve Melek’in karşılarına çıktı.

        Yönetmenliğini Kerem Çakıroğlu ve Emrah Ağuş’un, senaryosunu Yıldız Tunç’un üstlendiği Siyah Kalp’in kadrosunda Ece Uslu (Sumru), Aras Aydın (Nuh), Hafsanur Sancaktutan (Melek), Leyla Tanlar (Sevilay), Burak Tozkoparan (Cihan), Esra Dermancıoğlu (Hikmet), Burak Sergen (Samet), Genco Özak (Esat), İlker Aksum (Tahsin), Bülent Polat (Bünyamin), Ayşe Tunaboylu (Enise), Gözde Cığacı (Canan), Derin İnce (Harika), Deniz Karabaş (Esma), Ferda Işıl (Sakine) ve Işıl Yücesoy (Nihayet) gibi birbirinden başarılı ve usta isim yer alıyor.

        ‘Siyah Kalp’, yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de SHOW TV’de...

        ÖNERİLEN VİDEO

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa