Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mert Taha VAROL/SİVAS, (DHA) SİVAS'ta 4 günlük kısıtlamanın ardından bugün verilen izinle sokağa çıkan 0-14 yaş grubu çocuklar, aileleriyle birlikte keyifli anlar geçirdi.

        Ramazan Bayramı süresince 81 ilde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının hemen ardından bugün 0-14 yaş grubu çocuklara izin verildi. Saat 11.00-15.00 arasında uygulanan izinle birlikte bu yaş grubu arasındaki çocuklar, aileleriyle birlikte park, bahçe, cadde ve sokaklara akın etti. Hava sıcaklıklarının da yeniden mevsim normallerine dönmesiyle birlikte çocuklar ve aileleri, kendileri için verilen iznin keyfini yaşadı. Parklara koşturan çocuklar, gerekli sterilizasyon çalışmalarının yapıldığı salıncak ve kaydıraklarda gönüllerince oynadı. Bazıları ise en son bir hafta önce kullandıkları bisikletlerini doyasıya sürdü.

        4 günlük kısıtlama nedeni ile ilk kez bu kadar uzun süreli kapalı kaldıklarını belirten aileler ve çocukları, yasağın sona ermesi ve çocuklara da izin verilmesinden memnun olduklarını dile getirdi.

        DHA-Genel Türkiye-Sivas Mert Taha VAROL

        2020-05-27 16:33:14

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa