Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS'ta tamir için çıktığı çatıda yemek yerken kalp krizi geçirdikten sonra hastaneye kaldırılan Nurettin Yılmaz (54) hayatını kaybetti.

        Olay, dün saat 16.30 sıralarında Sularbaşı Mahallesi İmam Hatip Sokak’taki 3 katlı bir apartmanın çatısında meydana geldi. Çatıya tamir için çıkan Nurettin Yılmaz, çalışmasına ara verip yemek yemeye başladı. Bu sırada aniden fenalaşan Yılmaz, çatıda baygınlık geçirdi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Yılmaz'ın kalbinin durduğu anlaşıldı. Sağlık ekipleri Nurettin Yılmaz'a çatıda uzun süre kalp masajı yaptı. İtfaiye merdiveni ile çatıdan alınan Yılmaz'a, merdiven üzerinde de itfaiye eri kalp masajı uyguladı. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Yılmaz, tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Nurettin Yılmaz'ın cenazesi aynı hastanenin morguna konuldu.

        Öte yandan, Yılmaz'a sağlık ve itfaiye ekiplerinin müdahalesini çevredekiler cep telefonu kamerası ile kayda aldı, bazılarının arkadaşlarını ya da yakınlarını arayıp onlara izlettirmeye çalıştığı görüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa