Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Şırnak Haberleri

Kaymakam ve Başkan Adanur esnafı ziyaret etti

(Fotoğraflı)

Abidin Yel

ŞIRNAK (İHA) - Kanun Hükmünde Kararname ile Şırnak'ın Cizre İlçe Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Kaymakam Ahmet Adanur, esnafı ziyaret edip, çalışmaları inceledi.

Cizre İlçe Belediyesi'nin Karayolları ile ortaklaşa başlattığı yol asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçedeki bütün cadde, sokak ve çarşı merkezinin büyük bölümünde asfaltlama çalışması tamamlanırken, birçok cadde ve sokakta çalışmalar büyük bir titizlikle devam ediyor. İlçe Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Kaymakam Ahmet Adanur, yapılan çalışmaları yerinde denetleyerek, bilgi almak ve işleri yürüten yetkililerle bilgi alışverişinde bulunmak üzere çarşıda devam eden asfaltlama çalışmasını yerinde denetledi. Adanur, daha sonra ilçe esnafını ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Cizre'yi yeniden inşa edeceklerini belirten Adanur, "Daha yaşanılabilir, temiz ve huzurlu bir kent oluşturmak için yapılması gereken bütün çalışmaları yapacağız" dedi.

(AY-MP-Y)

25.10.2016 16:05:17 TSI

NNNN

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri