Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sinop’un Boyabat ilçesinde yapımı tamamlanan Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi faaliyete alındı.

        Belediye Başkanı Hasan Kara, yaptığı yazılı açıklamada, Doğuca köyündeki tesisin Boyabat, Durağan ve Saraydüzü ilçelerine hizmet vereceğini belirtti.

        Tesisin faaliyete alınmasıyla ilçelerindeki vahşi çöp depolama alanının kapatıldığını vurgulayan Kara, şunları kaydetti:

        "Yörük ve Gazidere köylerine yakın mesafede olan eski çöp depolama alanında metan gazı salınımı nedeniyle geçmişte sık sık yangınlar yaşanmıştı. İlçemize yayılan kötü kokulara sebep olan ve hemşehrilerimizin sağlığını tehdit eden vahşi çöp depolama alanının kapatılmasıyla rahat nefes alabileceğiz. Bu kapsamda yeni çöp arıtma tesisimizin yapım aşamalarında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, her üç ilçemizin halkına hayırlı olmasını diliyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sinop İlçeleri
        Tüm Sinop Haberleri
         Sinop

        Sinop

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa