Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Silahlı yağmaya karıştı, 17 yıl hapis cezası aldı, yakalandı

        Adana'nın Yüreğir ilçesinde bağlı Yavuzlar Mahallesi'nde yaşanan olay iddialara göre şöyle meydana geldi. Mehmet Osmanustaoğlu yaklaşık 5 yıl önce gece arkadaşlarıyla silahlı yağma olayına karıştı. Olaydan sonra yakalanan Osmanustaoğlu, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ancak sanık daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Osmanustaoğlu, serbest kaldıktan sonra geçirdiği kaza sonrası koltuk değneklerine mahkum oldu.

        HAKKINDA YAKALAMA KARARI ÇIKTI

        İHA'nın haberine göre bu sırada mahkeme, tutuksuz yargılanan sanığa silahlı yağma suçundan 17 yıl hapis cezası verdi. Bunun üzerine Osmanustaoğlu hakkında yakalama kararı çıktı.Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

        SAKLANDIĞI EVDE YAKALANDI

        Polis firari hükümlüyü Yavuzlar Mahallesi'nde saklandığı evde yakaladı. Üzerinden kimlik çıkmayan şüpheli, Mehmet Osmanustaoğlu olduğunu kabul etmedi. Ancak polis hükümlüyü tanıdığı için emniyete götürüp parmak izi kontrolüyle kimliğinin Mehmet Osmanustaoğlu olduğunu saptadı. Hükümlü işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa