Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Semih Özsoy, Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçta hakem kararlarına eleştiride bulunarak, "Gecenin fragmanını saat 17.00'de gördük. Saat 17.00'deki maçta ne olduğunun belirtisi geldi. Filmin tamamı da akşam 20.00'de ortaya çıktı. Kesinlikle bunu yanlarına bırakmayacağız." dedi.

Özsoy, sarı-lacivertli takımın sahasında Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldığı müsabakanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Read more!

Sözlerine "Fenerbahçemiz için kötü bir gece" ifadesiyle başlayan Semih Özsoy, "Şimdiye kadar söylediklerimizi ispatlarcasına malumun ilanı olduğu bir gece. Bunu yapanlar utanmalıdır. Bununla beraber yanlarına kalmayacağını bilmelerini, bunun ciddiyetinin farkına varmalarını isteriz. Söylediklerimizden dolayı belki de ceza alacağız. Bence bunu da gözden geçirmeleri lazım. Sayın Nihat Özdemir, Türkiye Futbol Federasyonu olarak bütün ekibiyle toplantı yapıyor, isim isim bizleri ve kulüpleri zan altında bırakıp istediğini söyleyebiliyor. Yorumcular yorum yapabiliyor ama biz bunlara cevap verdiğimizde ceza yer miyiz diye düşünüyoruz. Fenerbahçe'yi ve yöneticisini cezalarla korkutamazsınız. Bildiğimizden sapmayız." ifadelerini kullandı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ