Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Ünlü futbolcuları dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan'ın, "Korkuyorum, kesinlikle ismini veremem" dediği kişi olduğu öne sürülen Cüneyt Demir, hakkındaki iddiaları yalanladı.

DHA'da yer alan habere göre kendisinin de 150 bin dolar dolandırıldığını belirten Demir, "Benim Seçil Erzan'ı tehdit ettiğimi, benden korktuğu gibi haberler çıktı. Kesinlikle benim Seçil Erzan'ı ne tehdit etmişliğim var ne tehdit edecek bir durumum var ne de benim onunla öyle bir pozisyonum var" dedi.

Ünlü futbolcularının da aralarında bulunduğu kişilerin milyonlarca dolar dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan'ın, ifadesinde, Kapalıçarşı'daki birinden para aldığını belirterek, "Korkuyorum, kesinlikle ismini veremem" dediği kişi olduğu öne sürülen Cüneyt Demir, hakkındaki iddiaları yalanladı. Erzan'ın memleketi Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde pansiyon işletmeciliği yapan Demir, kendisinin de 150 bin dolar dolandırıldığını söyledi. Hem bankadan hem de Erzan'dan şikayetçi olan Demir, 25 Nisan'da suç duyurusunda bulunduğunu ve bu kapsamda İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde ifade verdiğini dile getirdi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ