Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG'ye düzenlenen operasyonda 1 şüpheli gözaltına alındı, aramada keskin nişancı dürbünü, çelik yelek ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

        İl Jandarma Komutanlığı TEM Şube Müdürlüğü ile Hilvan İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından, terör örgütlerinin ve işbirlikçilerinin faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmalar sürüyor.

        Bu kapsamda, Hilvan ilçesinde belirlenen adrese düzenlenen operasyonda, M.S. gözaltına alındı.

        Ekiplerce evde yapılan aramada, 1 av tüfeği, 1 tabanca, parçalanmış ve seri numarası silinmiş 1 tabanca, 2 balistik çelik yelek ve 2 çelik plaka, 1 dürbün, 1 mesafe ölçer cihazı, 1 keskin nişancı dürbünü, 1 görüntü kayıt cihazı, 1 dron, çeşitli silahlara ait 7 şarjör ve 90 mermi, 1 çatal ayak, 1 av tüfeği kabzası ve 2 hafıza kartı ele geçirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa