Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar Bilgi
  • 1

    Kimi rüyalar yataktan gergin uyanmamıza sebep olurken kimi rüyalar da güne güzel başlamamızı sağlayabilir. Ancak rüyaların anlamları gerçek hayatla birebir örtüşmeyebilir. Güzel rüyalar olumsuz anlamlara, kötü rüyalar da hayır anlamlara sahip olabilir. Rüyada keçi görmek ne demektir? Rüyada keçi sürüsü görmek ne anlama gelir? Rüyada keçi yavrusu görmek, rüyada siyah keçi görmek, rüyada beyaz keçi görmek, rüyada keçi kesmek ve rüyada keçi sütü görmek neye işarettir? Rüyada keçi sağmak, rüyada keçinin doğurduğunu görmek ve rüyada yavru keçi görmek nasıl yorumlanır? İşte, merak edilen detaylar.

    Rüyada Keçi Görmek Ne Demektir?

    Rüyalar, insanoğlunun varoluşundan bu yana gizemini korumaktadır. Rüyalar konusunda bir fikir birliği olduğunu söylemek güçtür. Bilimsel dayanakların haricinde rüyaların gelecekten haber taşıdığına inanılmaktadır. Kimilerine göre ise rüyalar yalnızca bilinçaltının bir ürünüdür. Bu konuda farklı görüşler bulunsa da rüyaların anlamı hemen her kesim tarafından merak edilmekte ve araştırılmaktadır.

     

    Rüyada keçi görmek, beklenmedik yerden gelen malı temsil etmektedir. Genel olarak hayırlı anlamlar taşımaktadır. Maddi açıdan feraha ulaşacağına, bolluk ve bereket döneminin yaşanacağına delalet etmektedir. Ayrıca ticari anlamda başarılar elde edileceğinin ve güzel girişimler yapılacağının da göstergesidir.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ