Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Paris Hilton'dan acımasız yorumlara yanıt: Bu dünyada bazı hasta insanlar var! - Magazin haberleri
        • 1

          Yaşadığı çalkantılı ilişkiler ve kameralar karşısındaki lüks hayatıyla magazin dünyasının önemli bir figürü olan Paris Hilton, 3 kez nişanladıktan sonra aradığı aşkı Carter Reum'da bulmuştu. Reum ile dünyaevine giren Hilton, ardından taşıyıcı anne yöntemiyle bebek sahibi olduklarını duyurmuştu.

        • 2

          "MELEĞİMİN NEW YORK'A İLK GELİŞİ"

          Oğluna 'Phoenix' adını veren Paris Hilton, bebeğiyle objektif karşısına geçti. Bazı sosyal medya kullanıcıları, "Benim sevgili meleğimin New York'a ilk gelişi" ifadelerini kullanan Hilton'un gönderisine acımasız yorumlarda bulundu.

        • 3

          ACIMASIZ YORUMLARA SERT YANIT VERDİ

          Takipçileri, Paris Hilton'ın oğlunun kafa yapısını eleştirdi ve Phoenix'in hastalığı olduğunu ima etti. Hilton ise bebeğini neden doktora götürmediğini soran takipçilerine sert çıktı.

        • 4

          "BU DÜNYADA BAZI HASTA İNSANLAR VAR!"

          O yorumların ardından konuyla alakalı açıklamada bulunan Paris Hilton, "Bu dünyada bazı hasta insanlar var. Meleğimin sağlığı mükemmel. Evet, tabii ki doktora götürüyorum, onun sadece beyni büyük" ifadelerini kullandı.

        • 5

          "AİLE OLMAYI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ" DEMİŞTİ

          Öte yandan Paris Hilton, daha önce yaptığı bir açıklamada, "Kocamla birlikte evliliğimizin ilk zamanlarının keyfini çıkarmak istedik. Tüp bebek tedavisi yolculuğumuza devam ediyoruz. Şanslıyız ki biz çok sayıda embriyoya sahibiz. Aile olmayı dört gözle bekliyoruz" demişti.

          Fotoğraflar: Instagram

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa