Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu'da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehit mezarları temizlendi.

        Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığına bağlı Mezarlıklar ve Cenaze Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekiplerinin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü öncesinde de şehitleri unutmadığı belirtildi.

        Ekiplerin mezarlıklarda temizlik ve düzenleme çalışması gerçekleştirdiği aktarılan açıklamada, şehit mezarlarının başucunda bulunan Türk bayraklarının da yenisiyle değiştirildiği kaydedildi.

        Açıklamada, çalışmalarla vatandaşların kabir ziyaretini rahatlıkla yapılmasının sağlandığı vurgulanarak, "Mezarlıklar ve Cenaze Hizmetleri Şube Müdürlüğü personeli, aynı zamanda büyük bir vefa örneği göstererek 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehitler için Kur'an-ı Kerim tilaveti okuyup dualar etti." ifadesi kullanıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa