Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu Su Kazalarını Engelleme Merkezi (OSKEM), son bir ayda denizde boğulma tehlikesi geçiren 39 kişiyi kurtardı.

        Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı OSKEM'in 22 plajda 100 personelle Ordu sahillerinin güvenliğini sağladığı belirtildi.

        OSKEM ekiplerinin 10 Haziran'dan itibaren haftanın her günü 10.30 ile 19.00 saatleri arasında hizmet vermeye başladığı, sahillerde tedbirleri üst düzeyde tuttuğu vurgulanan açıklamada, tüm plajlara yerleştirilen uyarı ve bilgilendirme tabelaları, can simitleri ve gözetleme kulelerinin yanı sıra sıkı eğitimlerden geçen alanında uzman cankurtaranlarla sorunsuz sezon geçirmek için çalışıldığı aktarıldı.

        Açıklamada, denize girmenin tehlikeli olduğu alanlara QR kodlu yönlendirme tabelalarının yerleştirildiği aktarılarak, şunlar kaydedildi:

        "OSKEM, 10 Haziran'dan bu yana il genelinde 39 boğulma tehlikesi yaşayan vatandaşa müdahale ederek yaşama tutunmasını sağladı. Ekipler, vatandaşların güvenli plajlara yönlendirilmesini de sağlıyor. Vatandaşların güvenlik önlemi alınan ve cankurtaran hizmeti verilen plajlarda denize girmeleri uyarısında bulunan ekipler, 10 Eylül'e kadar Ordu sahillerinin güvenliğini sağlamaya devam edecek."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa