Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, beraberindeki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Elvan ile Mersin'de görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kurtulmuş, bütün illerde halkta bir karşılığı olan ve şehre bir şeyler kazandırabilecek isimlerle yola devam edeceklerini bildirdi.

Adayda 5 temel özellik aradıklarını vurgulayan Kurtulmuş, şöyle devam etti:

"Bir, mütevazi olacak. Kibir ehliyle bizim işimiz yok. İkincisi, adaletli olacak. Toplumun bütün kesimlerine eşit, adilane bir şekilde yaklaşma beceresine sahip olacak. Ehliyet, liyakat sahibi olacak ve millete sadakat sahibi olacak. Millete sadakatten kastımız da şudur; 15 Temmuz bize gösterdi ki bütünüyle milletin tamamına sadık olmayan insanlarla yol yürüyemezsiniz. Millete sadakatli olacak. Bu özelliklerimiz ince bir kuyumcu titizliğiyle işleyerek Mersin ve ilçelerimiz için de adaylarımızı arayacağız. İnce eleyip sık dokuyarak, bu vasıflarda çok sayıda aday adayı olan arkadaşımız olacak, onların arasında da en iyilerini seçmek mümkün olacak. Hatta bazen belki sadece aday adaylarının arasından değil. Bu üstün vasıfları olan arkadaşlarımıza parti teklif götürecek. Dolayısıyla artık eşimiz, dostumuz, tanıdığımız, arkadaşımız falan değil, partinin gücünden ya da Recep Tayyip Erdoğan'ın gücünden istifade edecek insanlara değil, partiye güç katacak insanlara ihtiyacımız var. Onlarla da yola devam edeceğiz."

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ