Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yapay zeka ve veri bilimi alanında lisans bölümü açabilecek 5 üniversite arasına giren Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi en yakın zamanda öğrenci alımı yapacak.

        Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, yazılı açıklamasında, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar başkanlığında, Yıldız Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen "Yapay Zeka, Dijitalleşme, Büyük Veri-Yeni Açılacak Bölüm" çalıştayında, ilgili bölümün açılabileceği 5 üniversite arasına Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinin de girdiğini anımsattı.

        Bu kararın üniversite ve Niğde için gurur verici olduğunu belirten Uslu, "Bu karar, üniversitemizin birçok alanda olduğu gibi yine Türkiye'nin öncü yükseköğretim kurumları arasında yer aldığını göstermektedir. Yapay zeka ve veri bilimi alanında açılacak lisans bölümüne en yakın süreçte öğrenci alımı yapacağız." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Niğde İlçeleri
        Tüm Niğde Haberleri
         Niğde

        Niğde

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa