Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Belediyesi tarafından sürdürülen hizmet alanlarındaki çalışmaları yerinde inceledi. Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün farklı merkezlerinde yürütülen çalışmaları inceleyen Başkan Seçen, işçilerin mola saatinde işçilerle çay içip sohbet etti.

        Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Esentepe Mahallesi’nde ilk olarak başlatılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden yapılan çalışmalara ilişkin olarak bilgiler alan Seçen, çalışmaların en kısa süre içerisinde tamamlanması talimatını verdi. Belediye Başkanı Atilla Seçen daha sonra Zübeyde Hanım Caddesi’ndeki refüj çalışmaları ile Barış Yolundaki düzenleme çalışmaları konusunda da Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilgililerinden bilgiler aldı.

        eçen daha sonra Güzelyurt Mahallesi’nde yenileme çalışmaları devam eden Sadabâd Parkı’nda da incelemelerini sürdürdü. Seçen, Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personellerince yapılan ahşap oyun gruplarının montaj çalışmalarını yerinde inceledi. Seçen, işçiler için verilen mola saatinde işçilerle birlikte çay içerek sohbet etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa