Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Naz Elmas sosyal medyada alay konusu oldu! Fotoğraftaki detay... - Magazin haberleri
        • 1

          2019'da iş insanı Erol Özmandıracı ile hayatını birleştiren ve pandemi sürecinde sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan Naz Elmas, yaptığı paylaşımla alay konusu oldu.

        • 2

          TAKİPÇİLERİNİN DİLİNE DÜŞTÜ

          Yeni fotoğrafını Instagram'dan yayınlayan Elmas, beline yaptığı photoshopu fazla kaçırınca takipçilerinin diline düştü. Yayınladığı gönderi ile çok konuşulan oyuncu, gelen eleştirilerden sonra paylaşımını Instagram sayfasından kaldırdı.

        • 3

          "ÜZGÜNÜM KIZLAR, PHOTOSHOP YOK"

          Instagram'da 418 bin takipçisi bulunan Naz Elmas, geçtiğimiz aylarda bu pozunu paylaşmıştı. Kalçasına uyguladığı filtrenin ardından hayranları tarafından yorum yağmuruna tutulan Elmas, "Üzgünüm kızlar, photoshop yok" açıklamasını yapmıştı.

        • 4

          "ÇOK MUTLUYUZ"

          37 yaşındaki ünlü isim, düğün sonrası verdiği röportajda, "Çok heyecanlı ve çok mutluyuz. Film gibi bir kare vardı. Bizim bir araya gelme sebebimiz Cimbom'luluğumuz. Erol'u ilk gördüğümde evleneceğim insan olduğunu anlamıştım" ifadelerini kullanmıştı.

        • 5

          "EVLENECEĞİMİZİ ANLAMIŞTIM"

          Galatasaray Yönetim Kurulu üyelerinden biri olan Özmandıracı ise, "Onu ilk gördüğümde evleneceğimizi anlamıştım. Naz'ın ailesi de sıkı Galatasaray taraftar" şeklinde konuşmuştu.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa