Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Muğla'da meslek lisesi öğrencileri, öğretmenlerinin desteğiyle il genelindeki 22 ilkokulun basketbol potası ve masa tenisi masası ihtiyacını karşılıyor.

        İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Fethiye Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri "Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi" projesi öğretmenlerinin gözetiminde ahşabı ve metali çeşitli aşamalardan geçirerek kullanıma hazır hale getiriyor.

        Öğrenciler, il genelindeki 22 ilkokulun potası ve tenis masası ihtiyacı için üretim yapıyor.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, meslek liselerinde üretim kapasitesini artırmaya devam ettiklerini belirtti.

        Meslek liseli öğrencilerinin bir taraftan uygulama becerilerini artırırken, diğer taraftan da gelir elde ettiklerine dikkati çeken Çay, okulları milli ve yerel imkanlarla donattıklarını, ekonomiye ve istihdama katma değer sağladıklarını ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa