Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyük Birlik Partisi (BBP) Muğla İl Başkanı Melih Aydoğan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın'a destek vereceklerini açıkladı.

        BBP Genel Başkanı Mustafa Destici tarafından Muğla İl Başkanlığı görevine atanan iş insanı Melih Aydoğan, yaptığı yazılı açıklamada, seçim sürecinde, ulusal birlik ve beraberliği pekiştirmenin önemine vurgu yaptı.

        Yaklaşan seçimlerde Ayaydın'a destek vereceklerini kaydeden Aydoğan, şu ifadelere yer verdi:

        "Bu destek, ülkemizin birlik ve beraberliğine, huzur ve istikrarına katkıda bulunma amacımızın bir yansımasıdır. Farklılıklarımızın bizi zenginleştirdiğine, ancak birlikte hareket ettiğimizde daha güçlü olduğumuza inanıyoruz. Kısa süre içinde açılacak parti binamızın halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Açılışımıza ve ardından Ayaydın liderliğindeki Cumhur İttifakı'na destek olmaya davet ediyoruz. Oylarımızla, daha güçlü, daha müreffeh ve daha adil bir Türkiye için bir adım atalım."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa