Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

         1'inci Lig'de sezonun ilk yarısını pazar günü Süper Lig yarışındaki rakiplerinden Göztepe'yi ağırlayıp tamamlayacak Bodrum FK'da teknik direktör İsmet Taşdemir, devre arasında kadroda operasyon sinyali verdi. Ligde 26 puanla Play-Off hattında olup devreyi iyi tamamlamak isteyen yeşil-beyazlılarda Taşdemir, "Oyun kadrosu anlamında çok fazla seçeneğimiz yok dolayısıyla ikinci yarıda düşüncemizde bizimle olmayan arkadaşlarımız bizimle olmayacak" dedi.

        Takımda sakatlıkları bulunan oyunculardan dolayı sınırlı bir kadroya sahip olduklarını vurgulayan İsmet Taşdemir, "İlk yarının bitimine sadece 1 maçımız kaldı. Sezonun en zor maçı olacak. Göztepe inanılmaz coşkulu, doğru bir oyun oynuyor. Alternatifli çok geniş bir kadrosu var. Önemli bir maç bizi bekliyor. Eksik olanları bir tarafta bırakacağız, sağlıklı olanlarla yolumuza devam etmeye çalışacağız. Haqi sakattı ama geri döndü. Süleyman yok, Kenan´ın olup olmayacağı belli değil. Sınırlı bir kadro kalıyor elimizde ama bizim için sorun teşkil etme" diye konuştu.

        GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        - Antrenmandan görüntü

        - İsmet Taşdemir'in açıklamaları

        DHA-Spor - Türkiye-Muğla / Bodrum - Fırat AKAY/BODRUM,

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa