Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Yarışmalar Ahmet Dursun Survivor'dan neden elendi?

        HABERTURK.COM / ÖZEL HABER

        Survivor All Star daha başlamadan yarışmacı Nihat Doğan, hunharca katledilen Özgecan Aslan hakkında paylaştığı sosyal medya mesajı nedeniyle tepki çekmiş, söz konusu aday son dakikada yarışmadan çıkartılmıştı.

        Eksilen yarışmacının yerine apar topar eski futbolcu Ahmet Dursun'u getirme kararı alan yapım ekibi 17 Mart 2015 tarihinde kendisini aniden eleme kararı aldı. Eski futbolcunun 'mide problemi' sebebiyle yarışmaya devam edemeyeceğini söylendi.

        Ancak...

        Acun Medya adaya gönderilen yarışmacıları sıkı bir sağlık kontrolünden geçirmiyor muydu? Ve basında yer alan açıklamalarda Ahmet Dursun'un daha önce de mide şikayetleri olduğu bilindiği halde neden adaya çağırılmıştı?

        Ayrıca...

        Program boyunca yarışmacıların parmağına en ufak bir kıymık battığında bile bunu bir PR malzemesi olarak kullanan Acun Medya, Ahmet Dursun'un elendikten sonra yayınlanan hastaneye götürülme, muayene edilme görüntülerini neden yayınlamamıştı?

        Çünkü sorun 'mide' kaynaklı değildi.

        Zira basında, elenen yarışmacı Ahmet Dursun hakkında 12 Mart tarihinde açılan bir hakaret davası ortaya çıktı. Yani elenmesinden 5 gün önce...

        İddianameye göre Hande C. isimli kadın çocuğunu okula götürdüğü sırada aracını Dursun'a ait pastanenin yanına park etti. Aracı oraya park etmemesi gerektiği konusunda Dursun da Hande C.'yi uyardı. Aralarında çıkan tartışmada Ahmet Dursun'un Hande C.'ye "şizofren kadın" dediği öne sürüldü.

        Yani Ahmet Dursun kadına hakaretten mahkeme karşısına çıkacaktı...

        Karşılıklı açılan davalarda Hande C. hakkında da tehdit iddiasıyla cezai yaptırım isteniyor.

        Bu gelişme üzerine Acun Medya ekibi de şimşekleri üzerine çekmemek adına Ahmet Dursun'u apar topar programdan uzaklaştırma kararı almış ve 'midesindeki rahatsızlık' bahanesine sığınarak bir gerekçe yaratmıştı.

        Acun Medya'nın programı Survivor yarışmasında Turabi'nin Hakan Hatipoğlu'nun kafasını kestiğini ima eden görüntüleri de izleyenlerden büyük tepki görmüştü.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa