Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TURGUTLU, (DHA)TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta sezona 4-0'lık Karaman FK mağlubiyetiyle başlayan Turgutluspor, transferin son gününde Menemen FK'dan ayrılan golcü Noyan Öz'ü kadrosuna dahil etti. Almanya'da başladığı kariyerinde Türkiye'de Elazığspor, Boluspor, Gençlerbirliği, Hacettepe, Tokatspor formaları giyip geçen sezon Uşakspor'da görev yapan 31 yaşındaki futbolcu, sezon başında Menemen ekibiyle anlaşmıştı. Süper Lig'de 13, 1'inci Lig'de 25, 2'nci Lig'de ise 133 maçta forma giyerek 65 gol bulan Noyan, Futbol Şube Sorumlusu Hasan Eğilmez'in katıldığı törenle kırmızı-siyahlılara imza attı.

        İmza töreni sonrası konuşan tecrübeli oyuncu, "Büyük ve hedefleri olan bir camiaya geldim. Buraya geldiğimde burada karşılaştığım ortamı görünce doğru bir karar verdiğimi anladım. Takım arkadaşlarımla birlikte kulübümün başarısına katkıda bulunmak istiyorum. Burada olduğum için mutluyum. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

        Hasan Eğilmez ise, "Noyan hem tecrübeli hem de kaliteli oyuncu. Gücümüze güç katacağından hiç şüphem yok. Anlaşma her iki taraf için de hayırlı ve uğurlu olsun. Noyan Öz kardeşime hoş geldin diyor takımımızda kendisine başarılar diliyorum" diye konuştu.DHA-Spor Türkiye-Manisa / Turgutlu TURGUTLU, (DHA)

        2022-09-08 10:36:33

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa