Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığına bağlı zabıta ekipleri, kaldırım işgallerine yönelik denetim gerçekleştirdi. Vatandaşların kaldırımları rahatça kullanabilmesi için esnafa uyarılarda bulunan ekipler, kaldırımlara bırakılan molozların kaldırılması için de vatandaşlara uyarılarda bulundu.

        Ramazan Bayramı öncesi alışveriş için sokaklarda olan vatandaşların kaldırımlarda rahat hareket edebilmelerini sağlamayı amaçlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, kaldırım işgali yapan esnaf ve vatandaşlara yönelik denetim yaptı. Manisalıların rahatı için görev başında olduklarını belirten Zabıta Dairesi Başkanı Mustafa Duman, “Kaldırım işgali olan yerlerden geçmekte zorlanan vatandaşlarımızın daha rahat yürüyebilmeleri açısından esnafımızın da bizlere yardımcı olması, kurallar çerçevesinde rahat ve huzurlu bir yaşam sürdürmek hepimizin arzusudur. Bizler her zaman vatandaşımızın ve esnafımızın yanındayız. Ancak kurallara uyulmadığı zaman bizleri zor durumda bırakacak durumlarda müdahale etmek görevimizdir. Bu konuda hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın duyarlı olmalarını rica ediyorum. Tüm çalışmalarımız huzurlu ve rahat yaşam sürdürülebilmek için. Bu vesileyle hemşehrilerimizin bayramını kutluyor, sağlıklı günler diliyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa