Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA, (DHA)SPOR Toto 1'inci Lig'de ikinci yarıda Play-Off'u hedefleyen Manisa Futbol Kulübü ilk maçında Dyorex Boluspor deplasmanından kötü bir mağlubiyetle ayrıldı. Sahaya mutlak galibiyet için çıkan siyah-beyazlılar 1-0 öne geçmesine rağmen avantajını koruyamadı. Üst üste yediği gollerle sahadan 3-1 yenik ayrılan Manisa FK, ilk 7 yolunda ağır yara aldı. Teknik direktör Levent Eriş, maçın ilk yarısında oynadıkları futbolla yenilgiyi akıllarının ucuna dahi getirmediklerini söyledi. 

        Yedikleri gollerin bireysel hatalardan kaynaklandığını ifade eden deneyimli teknik adam, "Futbol küçük ayrıntılarda gizli. Maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. İstediğimiz ve beklediğimiz bir sonuç değildi. Önümüzdeki haftayı bay geçireceğiz. Aramıza katılacak 1 ya da 2 oyuncumuz olacak. Daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Bundan sonraki maçlarda kaçırdığımız pozisyonları da gole çevireceğimizi düşünüyorum" dedi. DHA-Spor Türkiye-Manisa MANİSA, (DHA)

        2023-01-15 11:58:43

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa