Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Yapımcılığını Hayri Aslan'ın, yönetmenliğini Çağrı Lostuvalı'nın, senaryosunu ise Ethem Özışık'ın kaleme aldığı Poyraz Karayel 46. bölümü ile dün akşam izleyiciyle buluştu. Poyraz Karayel 46. bölüm final sahnesinde Sema'yı kaybetmemek için Adil'in adamlarının arabasını uçurumdan aşağı sürükleyen Sefer için akıllara Sefer diziden ayrıldı mı? Sefer öldü mü? soruları merak uyandırdı. Peki Sefer, Poyraz Karayel dizisinden ayrıldı mı? İşte detaylar...

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Adil'i yakalamak için Bahri'nin planına yardımcı olan Meltem, partide yakalandıktan sonra canını kurtarmak için Adil Topal'ın kızı olduğunu itiraf eder. Bunun sonucunda ilk defa kendisini öz babasının karşısında bulur. Ama oraya tek giden Meltem değildir. Meltem’i takip eden Bahriler Adil’in çiftliğine baskın yaparlar. Bu baskın Adil’in çok eskide kalan korkuları ve gerçekleriyle tanışmamıza neden olur.

Öte yandan Salih'in ölümü Poyraz'ı derin bir üzüntü içerisine sokar. Ama olanları Ayşegül'e anlatmaya cesaret edemez. Giderek çıkmazın içine düşmektedir. Salih'in ölümünden Poyraz'ı sorumlu tutan Aslı, bu olanları Ayşegül'e anlatınca, Ayşegül Poyraz'ın asla beklemeyeceği bir adım atar ve polislere doktorun Poyraz Karayel'in öldürdüğünü söyler.

SEFER ÖLDÜ MÜ?

Poyraz Karayel 46. son bölümüne Sefer damga vurdu. İzleyiciyle 46. randevusuna çıkan Poyraz Karayel'in final sahnesinde; Adil hedefindeki yeni tuzağına Sefer'i düşürmüştür. Aşkı için canından vazgeçen Sefer, Adil'in adamları tam Sema'ya yaklaşmış öldürecekken bir anda direksiyonu uçuruma çevirerek arabayı aşağı atar. Akıllarda soru işareti bırakan bu sahnede Sefer'in diziden ayrılıp ayrılmayacağı gelecek bölümde belli olacak.

Sefer, Sema'yı kurtarmak uğruna kendini böyle feda etti.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ