Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

İngiltere Premier Lig'de Jürgen Klopp yönetimindeki Liverpool, evinde Arsene Wenger yönetimindeki Arsenal'i ağırlıyor. Premier Lig derbisi öncesinde futbolseverler merakla "Liverpool - Arsenal maçı hangi kanalda, saat kaçta?" sorusunun cevabını araştırıyor. PekiLiverpool - Arsenal maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte maça dair tüm detaylar...

LİVERPOOL - ARSENAL MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK? MAÇ SAAT KAÇTA?

Martin Atkinson'un düdük çalacağı karşılaşma Anfield Stadyumu'nda oynanacak. İki dev takımın karşılaşacağı mücadele Türkiye saati ile 18:00'da başlayacak.

Zorlu karşılaşma S Sport kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Harita

İki takım arasındaki son karşılaşma 4 Mart 2017 tarihindeydi ve Liverpool, evinde Arsenal'iRoberto Firmino,Sadio Mane veGeorginio Wijnaldum'un golleriyle 3-1 yenmişti. Arsenal'in tek golünü ise Danny Welbeck kaydetmişti.

* Liverpool, oynadığı son 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.

* Arsenal, oynadığı son 5 maçta 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.

* Liverpool, oynadığı son 5 maçta rakip kaleye 13 gol atarken, kalesinde de 7 gol gördü.

* Arsenal, oynadığı son 5 maçta 11 gol attı, rakiplerinin 9 golüne engel olamadı.

İki takım arasında oynanan son 10 maçta 3 kere Arsenal, 3 kere de Liverpool kazandı. 4 maçta ise sahadan galip ayrılan olmadı.

Yakın tarihte en farklı galibiyetler ise şu şekilde;

4 Nisan 2015 | Arsenal 4 - 1 Liverpool

8 Şubat 2014 | Liverpool 5 - 1 Arsenal

SON MAÇ KADROLARI

Liverpool:Simon Mignolet,Joe Gomez, Andy Robertson,Joel Matip,Ragnar Klavan,James Milner, Jordan Henderson,Georginio Wijnaldum,Sadio Mane,Roberto Firmino,Daniel Sturridge

Arsenal:Petr Cech,Shkodran Mustafi,Sead Kolasinac,Hector Bellerin, Nacho Monreal, Alex Oxlade-Chamberlain,Granit Xhaka,Aaron Ramsey, Mesut Özil, Danny Welbeck,Alexandre Lacazette

EN GOLCÜ İSİMLER

Liverpool'da Sadio Mane, attığı 2 golle en golcü isimler arasında ilk sırada yer alıyor. Roberto Firmino ve Mohamed Salah da birer gol ile Sadio Mane'i takip ediyor.

Arsenal'de ise 3 isim en golcü ünvanını taşıyor. Alexandre Lacazette, Danny Welbeck ve Aaron Ramsey attıkları birer gol ile en golcü oyuncular arasında yer alıyor.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ